TurkishGator.com
Amerika ve  Türkler

financial support imkanlari

Son mesaj; 07-08-2008 8:54 AM tarihinde nazli tarafından gönderildi. Mesaja 1 yanıt gönderildi.
  • 05-17-2008 11:34 AM

• sildenafill
    • Top 50 Katılımcı
    • Katılım Tarihi 05-17-2008
    • Mesaj Adedi : 1

financial support imkanlari

iyi gunler herkese;

ufl cise department a master icin kabul aldim. ancak burs veya TA lik vermiyorlar, bu sekilde de okul masraflarimi karsilama konusunda sikinti yasayacagim gibi gorunuyor. ailemin bana sordugu da ufl ye gitmemin o paraya deyip deymeyecegi, sonucta baska ve daha ucuz alternatiflerim de olabilir, veya turkiye de master yapabilirim.

bu konuda dusunceleriniz nelerdir, daha baska burs turu finansal destek imkanim yok mudur? Research asistant olarak basvurmak istedim birkac ogretim uyesine, ama hepsi de sayfalarina benden ders almadan RA lik vermem kimseye yazmis.

simdiden tesekkur herkese 

• Mesaj Puanı: 20
  • 07-08-2008 8:54 AM Yanıt verilen mesaja git

• nazli
    • Top 25 Katılımcı
    • Katılım Tarihi 02-14-2008
    • Mesaj Adedi : 4

Re: financial support imkanlari

merhaba

oncelikle cise hangi bolum bilmiyorum o yuzden deger ya da degmez gibi bir yorum yapamiyorum, ama ilk seneden support almak zor aslinda. yine de kismi destek falan mumkun olabiliyor. hocalarla mailles derim ben sansini dene, ama bu isler en gec nisanda belli olur sen yine de yazisirsan hocalarl da ek bir imkan cikarsa seni degerlendirirler. her seyi acik acik yazmani oneririm sakin para mevzusu diye dusunme. diger burslari ben pek bilemiyorum ama en iyisi hocalardan gelen proje v.s

bol sans

• Mesaj Puanı: 5
Toplam 1 sayfanın 1 numaralı sayfası görüntüleniyor. (2 kayıt) | RSS